WL WINET en SAIT bundelen kracht op gebied van indoor communicatie

De twee toonaangevende bedrijven slaan de handen ineen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Samen richten zij zich voornamelijk op indoor systemen in gebouwen, tunnels, stadions, campussen, ziekenhuizen, parkeergarages, etc. Om bereikbaarheid te kunnen garanderen, zijn indoor netwerken steeds vaker noodzakelijk. Met alle kennis en capaciteiten onder één dak bieden WL Winet SAIT een geïntegreerd servicepakket aan voor mobiele telefonie, portofonie, semafonie, C2000 en andere signalen. Het resultaat is een betere radiobedekking en geschikt voor meerdere mobiele providers.

Groeiende markt

De vraag naar complexe missie kritische communicatie, zoals Distributed Antenna Systems (DAS) en tunnelsystemen neemt toe. Indoor netwerken worden meer en meer een basis utility; steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor een eigen netwerk. Daarom gaan SAIT Nederland en WL Winet samen nieuwe producten en diensten ontwikkelen, om deze groeiende markt professioneel te kunnen bedienen. Naast de noodzakelijke expertise voor het ontwerpen, bouwen en beheren van indoor netwerken bieden zij aan hun klanten desgewenst een nieuw financieringsmodel, waarbij de systemen als dienst aangeboden worden. Voordeel is dat eenmalige investeringen achterwege kunnen blijven.

Over SAIT

SAIT is een onafhankelijke systeem integrator en betrouwbare adviseur voor het leveren van communicatie en technologie oplossingen en diensten die missiekritische communicatie mogelijk maken. Deze oplossingen en diensten helpen bovendien bedrijfsresultaten te maximaliseren. Wij combineren missie kritische (draadloze) informatie, communicatie en beveiligingsoplossingen en diensten. Hierdoor wordt multichannel (data, voice, video) communicatie en informatie mogelijk voor bedrijven en veiligheidsdiensten. Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw (bedrijfs)kritische informatie en communicatie continu beschikbaar is. Altijd en overal.

Over WL Winet

WL winet is gespecialiseerd in het bouwen van netwerken. Netwerken in kantoorgebouwen, in instellingen, op bedrijfsterreinen en tussen twee willekeurige punten. Met een veelzijdig dienstenpakket zijn we in staat om overal de bereikbaarheid te optimaliseren. Of het nu over de telefonische bereikbaarheid gaat in een kantoorgebouw of een ongestoorde internettoegang op een bedrijventerrein. Als specialist op ons terrein leveren we oplossingen die werken. Met apparatuur die bekend staat om zijn bedrijfszekerheid. Ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden door een team van deskundige eigen medewerkers. Onze opdrachtgevers zijn al net zo veelzijdig als ons werkterrein. We werken voor de bekende telecomproviders en voor ministeries. Voor grote ziekenhuizen en voor bedrijven in het MKB. Alle disciplines hebben we in eigen huis. Zo blijven trajecten overzichtelijk en betaalbaar. En met een innovatieve mentaliteit pakken we nieuwe ontwikkelingen snel op. Daardoor heeft u de zekerheid dat u altijd over de best denkbare oplossing beschikt.

Logo Sait