Hoogspanningsmasten

Hoogspanningsmasten zijn bij uitstek geschikt voor de installatie van mobiele telecom. WL Winet is als een van de weinige bedrijven in Nederland bevoegd om werkzaamheden uit te voeren aan hoogspanningsmasten. Daarvoor beschikken we over ervaren lijnwerkers, gecertificeerd voor het klimmen en uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Het zijn één voor één medewerkers die goed bekend zijn met de specifieke vereisten van het werk.

 

Ook in de voorbereidende fase nemen we regels en richtlijnen met de grootst mogelijke precisie. Projectleiders sturen elke opdracht in goede banen, veiligheid is daarmee verzekerd. We werken volgens de protocollen van de verantwoordelijke netbeheerders.

 

WL Winet installeert niet alleen nieuwe zenders, ook voor het onderhoud kunt u een beroep op ons doen. En bij storingen staan wij altijd voor u klaar om de storing zo snel mogelijk op te lossen, waar ook in Nederland.

Inspectie en onderhoud

WL Winet voert ook inspectie en onderhoud uit aan telecom objecten, masten en hoogspanningsmasten. Inclusief gedetailleerde rapportage en laag dikte meting. WL Winet voldoet aan de NEN 3140

Mastverzwaring

WL Winet is bevoegd om werkzaamheden uit te voeren aan de masten. Indien uit de test blijkt dat een mast niet voldoet aan de norm zijn er diverse mogelijkheden om de masten te verzwaren zodat deze wel voldoen aan de gestelde eisen. WL Winet is hierin gespecialiseerd, door een goede engineering komen we tot de beste oplossing welke wij volledig voor u kunnen uitvoeren.

Detachering

WL Winet werkt met gecertificeerde medewerkers welke ingezet kunnen worden voor diverse projecten. De medewerkers van WL Winet zijn volledig gecertificeerd en getraind voor veilig werken op hoogte, redden op hoogte, klimbewijs (abseilen – IRATA) en werken in hoogspanningsmasten.

 

Lees meer over Detachering specialisten.