Over WL Winet

WL Winet is een uniek technologiebedrijf op het gebied van mobiele en draadloze netwerken voor de telecom, industrie en infrastructuur in Nederland. Van radioplanning en acquisitie tot de enginering, bouwen en onderhouden van telecommunicatie netwerken. Dit niet alleen voor telecom operators, maar ook voor overheidsinstellingen en het bedrijfsleven. WL Winet is sinds 2008 actief in de telecommunicatiebranche. Met de jarenlange expertise is WL Winet een gerenommeerd installatiebedrijf binnen de telecommarkt.

 

In april 2014 is WL Winet overgenomen door NOVEC. Met de overname is de dienstverlening van NOVEC uitgebreid, maar zijn beide bedrijven onder hun eigen naam verder gegaan. NOVEC is volledig dochteronderneming van TenneT.

WL Winet GmbH

Met de overname van PROKOM Consult en PROKOM Installation Services GmbH is WL Winet sinds 2016 ook actief in Duitsland. Zo kunnen wij u ook hier voorzien in de verschillende diensten.

Lidmaatschappen & certificeringen

UNETO-VNI
ISO 9001:2008 Certificaat
VCA

NOVEC-GROUP

WL Winet is onderdeel van de NOVEC-GROUP. De NOVEC-GROUP is een samenwerking tussen vier bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het leveren van diensten in de data- en telecommunicatie-industrie. Middels een viertal BV’s, te weten Duvekot Rentmeesters, NOVEC, Relined Fiber Network en WL Winet, kunnen wij u van dienst zijn voor de volgende diensten in Nederland en Duitsland:

  • rentmeester zaken
  • verhuur, bouw & beheer van opstelpunten
  • verhuur van Dark Fiber (onbelichte glasvezel) oplossingen
  • bouwen van interne data- en telecommunicatienetwerken bij diverse bedrijven

Contactpersonen Nederland

Willem Linssen

Directeur

E: Willem.Linssen@wlwinet.com
Willem Linssen

Joost Brouns

Operations Manager

E: Joost.Brouns@wlwinet.com

Joost Brouns

Contactpersonen Duitsland

Willem Linssen

Directeur

E: Willem.Linssen@wlwinet.com

Willem Linssen

Thomas Mandecki

Operations Manager

E: Thomas.Mandecki@wlwinet.com