WL Winet en BinnenBereik versterken samenwerking

WL Winet en BinnenBereik versterken hun samenwerking voor de installatie van multi-operator indoor mobiele netwerken. WL Winet is onder andere gespecialiseerd in het bouwen van mobiele telecomnetwerken, zowel indoor als outdoor. BinnenBereik biedt dekking van alle telecomproviders in grote kantoorpanden door de aanleg van mobiele indoornetwerken ‘as a service’. Eigenaren en gebruikers van deze panden worden volledig ontzorgd op het gebied van mobiele dekking. 

 

WL Winet installeert deze indoornetwerken voor BinnenBereik in nauw overleg met alle telecomproviders. Als installatiebedrijf is WL Winet gespecialiseerd in het bouwen van mobiele telecomnetwerken, zowel binnen als buiten gebouwen. Ook het bouwen van mobiele opstelpunten in hoogspanningsmasten en het turn-key opleveren van telecommasten behoren tot de kernactiviteiten. 

 

Rosalie Weijers, directeur Business Development van BinnenBereik, is verheugd dat WL Winet haar expertise gaat inzetten voor BinnenBereik: “Wij werken al langer samen met WL Winet voor de installatie van mobiele sites in telecom- en hoogspanningsmasten. Het is mooi dat we nu op deze manier onze krachten kunnen bundelen en indoornetwerken van hoge kwaliteit gaan aanleggen”.

Willem Linssen, directeur van WL Winet, kijkt ernaar uit om de samenwerking te intensiveren: “WL Winet heeft jarenlange ervaring en expertise met het aanleggen van indoor netwerken voor de mobiele operators. Wij zijn verheugd om onze expertise ook in te zetten voor BinnenBereik”.

Van links naar rechts:

 

  • Willem Linssen – Directeur WL Winet
  • Rob Brown – Product Manager indoor BinnenBereik
  • Rosalie Weijers – Directeur Business Development BinnenBereik
  • Joost Brouns – Operations Manager WL Winet

Over BinnenBereik

BinnenBereik biedt indoor mobiele netwerken ‘as a service’ voor een optimaal mobiel bereik van alle telecomproviders, direct toegankelijk voor alle gebruikers binnen het gebouw. BinnenBereik is de handelsnaam van OTC Networks B.V., een joint venture tussen NOVEC en APG.

Over WL Winet

WL Winet is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen van mobiele telecomnetwerken, zowel indoor (in kantoorgebouwen en instellingen) als outdoor (daken, kerken, windmolens, masten, etc.). Daarnaast is WL Winet gespecialiseerd in het bouwen van mobiele opstelpunten in hoogspanningsmasten en het turn-key bouwen/opleveren van telecommasten. Met een veelzijdig dienstenpakket is WL Winet in staat om overal in Nederland de bereikbaarheid te optimaliseren. Of het nu gaat over de telefonische bereikbaarheid in een kantoorgebouw of een ongestoorde internettoegang op een bedrijventerrein, als specialist in de data- en telecommunicatie levert WL Winet verschillende oplossingen op maat.