Mobiele telecomsystemen – outdoor

WL Winet is dé specialist in de bouw en installatie van mobiele sites voor netwerken. Of het nu gaat om een netwerk in een (hoogspannings)mast, op een kerk of op het dak van een bedrijfspand, met geavanceerde oplossingen en intelligente vindingen speelt afstand geen rol meer. Bereikbaarheid is verzekerd, waar u ook bent.

 

WL Winet neemt de verantwoordelijkheid van u over voor het complete traject. We beginnen met een gedegen radioplanning. Ook de acquisitie kunt u aan ons overlaten, inclusief professionele site survey. Met een eigen afdeling engineering staan we klaar om het ontwerp en de berekening van constructies en bouwkundige en antennewerkzaamheden uit te voeren. Ook activiteiten als commissioning, pre-integratie en dishlinking zijn in handen van ervaren specialisten. Bovendien hebben we het voordeel van een breed netwerk van gerenommeerde partners.

Zekerheid vóór alles

Met WL Winet kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat er tijdens de bouw en installatie geen enkel onnodig risico wordt genomen. Onze medewerkers nemen alle veiligheidsprotocollen in acht. En de certificeringen die we hebben behaald, laten geen twijfel bestaan over onze grondige aanpak.

Hoogspanningsmasten

Hoogspanningsmasten zijn bij uitstek geschikt voor de installatie van mobiele telecom. WL Winet is als een van de weinige bedrijven in Nederland bevoegd om werkzaamheden uit te voeren aan hoogspanningsmasten.

 

Lees meer over de mogelijkheden in de hoogspanningsmasten.

Detachering

WL Winet werkt met gecertificeerde medewerkers welke ingezet kunnen worden voor diverse projecten. We werken voor de bekende telecomproviders, voor diverse ministeries, ziekenhuizen en voor bedrijven in het MKB. WL Winet heeft alle disciplines in eigen huis, wat de trajecten nog betaalbaar en overzichtelijk maakt. En met een innovatieve mentaliteit en bijscholing pakken de medewerkers nieuwe ontwikkelingen snel op. Dit biedt onze klanten de zekerheid voor de beste oplossing voor ieder telecom- en dataprobleem.

 

Lees meer over Detachering specialisten.