Installatie en commissioning

WL Winet is een allround dienstverlener, thuis in het optimaliseren van de bereikbaarheid van bedrijven en organisaties. Voor bellen of internetten hebben we niet alleen alle knowhow, we nemen ook de gehele installatie voor onze rekening. Een gedegen commissioning toont vervolgens de praktische bruikbaarheid van onze oplossingen aan.

Van het plaatsen van uw zendapparatuur tot het inregeling van de apparatuur, WL Winet kan u van dienst zijn bij het volledige traject.

Een team van eigen monteurs is thuis in elk facet van de fysieke installatie. Hardware installeren, kasten en patchpanels plaatsen, de complete bekabeling verzorgen: het is iets wat we dagelijks doen. Grondig en goed, op basis van een duidelijk definitief ontwerp.

Ook voor bijkomende installaties

Ook aanverwante installaties die de continuïteit van de site waarborgen nemen we voor onze rekening. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van alle elektrotechnisch benodigde installaties of een airco. Ook aan de veiligheid rond de site besteden we maximale aandacht. Brandmelders en alarmsystemen bijvoorbeeld, maar ook oplossingen om blikseminslag te voorkomen en vereffeningsinstallaties. Of fieldservice & installatie van straalverbindingen. En compleet is compleet bij WL Winet: van het monteren van de vereiste antennedragers en het uitrichten van antennes via GPS Meeting tot feedertesten.